آرشیو دی ماه 1394

مطالب متنوع و گوناگون پزشكي ،كسب و كار و تبليغات

پزشكي و سلامت

پزشكي و سلامت

خواص انبه 

انبه از 4000 سال پيش وجود داشته است انبه رسيده از نظر طب قديم ايران گرم و خشك و نارس آن سرد و خشك است . انبه نارس توليد كننده بلغم و سودا در بدن مي باشد .ادامه مطلب????????????1)انبه بسيار مقوي بوده و تقويت كننده بدن است .

 2)انبه تقويت كننده قواي جنسي است .
 3)رنگ صورت را درخشان مي كند .
 4)دهان را خوشبو مي كند .
 5)ادرار آور است .
 6)يبوست را برطرف مي كند .
 7)انبه داراي مقدر زيادي اسيد گاليك است . بنبراين سيستم هضم را ضد عفوني و تميز مي كند .
 8)انبه تميز كننده خون مي باشد .
 9)خوردن انبه بوي بد بدن را از بين مي برد .
 10)انبه حرارت بدن را كاهش مي دهد و تب را پائين مي آرود .
 11)براي رفع اسهال مفيد است .
 12)خوردن انبه ، سردرد ، تنگي نفس و سرفه را از بين مي برد .
 13)براي درمان بواسير مفيد است .
 14)عطش را برطرف مي كند.
 15)انبه چون گرم است براي گرم مزاجان مناسب نيست و اين اشخاص بايد آنرا با سكنجبين بخورند .
 
كاهنده فشار خون
اين ميوه از منابع بسيار خوب پتاسيم به حساب مي آيد، طوري كه مصرف آن به افراد مبتلا به فشار خون بالا توصيه مي شود.
اين ميوه انديس گلايسمي بالايي نيز دارد، يعني وقتي مصرف شود، قند خون به يكباره افزايش پيدا مي كند و موجب ترشح هورمون انسولين مي شود. با ترشح اين هورمون، قند به داخل سلول ها وارد شده و دوباره افت پيدا مي كند. به همين دليل فرد دوباره احساس گرسنگي مي كند و همين موضوع موجب زود به زود گرسنه شدن فرد و پرخوري او مي شود.
افراد ديابتي اين ميوه را بايد با احتياط مصرف كنند، زيرا نياز به انسولين با خوردن اين ميوه افزايش پيدامي كند.